Referater trænermøder

Ålholm Idrætsforening

Fodboldafdelingen

 

 

 

 

 

Træner holdledermøde afholdes mandag d. 27. februar 2023

 

REFERAT

 

1.      Nyt fra bestyrelsen:

 

Baneforhold: Vores baner er hårdt belastet, da der er mange der bruger banerne, både i Ålholm regi men også i skoletiden. Dragan fra byrådet har været forbi og kigge. Der har været forsøgt at udbedre banerne, men det er ikke lykkes.  I dag har Peter Thue talt med en højtstående fra kommunen som vil sætte gang med forskellige tiltag for at udbedre banerne. Husk at flytte målene efter træning, da der ellers slider de samme steder.

Der er drøftes om muligheden for at få kunstgræs: Det koster omkring 6 mil. at få kunstgræs. Det bliver ikke muligt at få lys på pga naboer. Derfor er det nok ikke muligt… lige nu.

 

Deadline for tilmeldinger: Der er deadline for tilmeldinger til 8 og 11 mandskampe i morgen. Vi anbefaler at man bruger DBU, da det ikke fungerer i DGI.

 

Dialog med trænerne: Vi har et ønske om en større dialog med jer trænere. Derfor vil vi forsøge af og til, at møde op ved træninger for at få en dialog.

 

Socialt arrangement: Vi har i mange år holdt en fest for trænere med påhæng. Imidlertid er deltagerantallet faldet. Derfor har vi noget overvejelser om at lave en anden form for arrangement, som vil være rettet mod trænerne med familie, dvs. påhæng og børn.  Forslaget er at det bliver en tur på Bakken med bus herfra Ålholm. På bakken vil der blive sørget for turpas, mad og drikke. Vær venlig at melde tilbage hvad I tænker om dette? Vi er også åbne overfor forslag, hvis der andre forslag end bakken.

 

 

FCN: Casper er blevet Ålholms kontaktperson i FCN.

Casper skriver ud på sms om info ang. billetter til FCN´s hjemmekampe. Kontakt Casper hvis I har spørgsmål hertil.

 

Der er en trænerdag i Ålholm d.  26. marts. Det finder sted i Café Bolden og på Ålholms baner (udendørs). Ålholm er vært med en sandwich og sodavand. Tilmeld jer på Holdsport under “Trænerhold” eller til Casper (28313130).

 

FCN har mange tilbud til os som samarbejdsklub.

De har bl.a. ATK+ og specifiktræning til de af vores spillere på både drenge- og pigesiden, der ønsker ekstra udfordringer.

Derudover er det muligt for trænerne at deltage i FCN´s træneruddannelse, enten på enkelte moduler eller hele uddannelsen.

Det er også muligt at deltage med sit hold til Matchday-træning, hvor holdet får træning af FCN-trænere på Right to Dream Park, og efterfølgende ser en superligakamp.

 

Kontakt Casper for at høre mere om de forskellige tilbud.

 

Ålholm er for alle: Ålholm er en breddeklub, hvor alle skal have mulighed for at komme ud og spille kampe. Det er en af vores værdier.

 

Podetræner: Vi har ikke emner til at tage over efter Tulle & John, men der arbejdes på sagen.

 

Dommer og flytning af kampe: Husk at melde i god tid dvs en uge før, hvis der skal flyttes kampe.

 

2.       Opdatering af trænerinformationer: Trænerne blev opfordret til at opdatere diverse informationer.

 

3.      Retningslinjer for brug af faciliteter (baner, hal omklædning boldrum m.v.):

Tøj og materiel: Hjælp med at holde orden i materiel. Mangler I tøj, så kontakt Jesper. Der er lang leveringstid (45 dage).

 

Hal: Sørg for at låse hallen af. Der må ikke være børn eller unge alene i hallen. Vi låser med brik og kode.

 

4.      Fordeling af træningstider udendørs: Der kom enkelte rettelser, som blev tilføjet.

 

5.      Materiel, hvem mangler hvad: Der blev udleveret til dem der manglede.

 

6.      Evt:

            OBS !!!

            Sæt kryds i kalenderen den 25/4-2023 klokken 18:30 og kom ud til Ålholm og støt U13 i deres    

            Pokal semifinale mod Hundige i Sjællandspokalen.